Lampeguide til den perfekte make up

Når det omhandler den perfekte make up, så er produkterne meget vigtige, men det som er mindst lige så vigtig er belysningen.

Når du skal lægge din make up, så er det super vigtigt at du har den rette belysning. For hvis du ikke har den rette belysning, så kan du risikere at din make up fejler fuldstændig. Og det er du ikke interesseret i.

Når vi snakker god make up-belysning, så er der nogle klassiske lamper som altid benyttes i et badeværelse eller sågar i din entré, hvor at du også lægger make up.

De klassiske lamper som benyttes er plafond, væglamper, spots og i nogle tilfælde også LED-strips rundt om spejlkanten, så man får en meget skarp og direkte belysning.

Når du skal vælge en lampe til f.eks. Dit badeværelse, så skal den være vådrumsgodkendt. Og det vil sige, at den skal kunne tåle direkte vand på sig eller fugt.

Nogle lamper tåler kun fugt hvorimod at andre tåler direkte vand på sig.

Du skal kigge efter IP-værdien og derefter kan du vurdere om den kan bruges, hvor du nu vil have den.

Når vi snakker entré belysning, så har de fleste enten en plafond hængende midt i rummet i loftet eller spots direkte ned over spejlet, så man får den helt rette og skarpe belysning, til når man f.eks. Skal lægge make up.

Der er også eksempler på, at folk benytter LED-strips i spejlkanten og det gælder både i entréen og på badeværelset.

Hvis man er i tvivl om lampen eller pæren er vigtigst at købe, så vil vi altid sige pæren som er lyskilden.

Lampen kan man sagtens købe lidt billigt og så sikre sig en kvalitetspærer.

De bedste lamper til make up:

De bedste lamper man kan benytte sig af ift. Når man skal lægge make up er nok spots, LED-strips eller sågar en plafond. Det er tre forskellige lamper. Men de giver alle en super god belysning.

«
»

Skriv et svar