Selvklæbende folie og klæbefolie til vinduer

Trænger du til at få frisket vinduet i børneværelset op eller eventuelt få frisket en reol, skab eller et puslebord op, så kan du benytte selvklæbende folie til at skabe det nye look med. Få tips til, hvordan du kan give de fleste rum en overhaling med folie.

Er du træt af, at man kan kigge ind i børneværelset eller måske badeværelset? Så er der heldigvis hjælpe at hente – og så endda på en nem måde. Du kan nemlig friske et rum op med selvklæbende vinduesfolie. Du kan også benytte klæbefolie til at friske dine gamle møbler op. Folie kan nemlig bruges til mange forskellige ting. For du kan få folie med trælook, folie til køkkenlåger og folie til skabslåger samt folie til vinduer. Læs mere om vinduesfolie her: https://www.nicetapet.dk/interioer/selvklaebende-folie/vinduesfolie

Skab hygge på børneværelset med selvklæbende folie

Mulighederne er altså næsten uendelige med selvklæbende folie. Og så er det faktisk relativt nemt at få beklædt et møbel eller et vindue med folie. Og så kan du få folie er alverdens farver og mønstre lige fra camouflage look, ternet til marmor.

Især marmor har været en hit de seneste par år, hvor magasinerne har været fyldt med smukke marmorbord. Men hvorfor gå efter den dyre model, når du faktisk kan genbruge et møbel, som du allerede ejer og på den måde gøre noget godt for miljøet. Læs mere om selvklæbende folie her: https://www.nicetapet.dk/interioer/selvklaebende-folie

På børneværelset kan du beklæde reoler, skabe og hylder med folie – det giver dem både et flot og anderledes look – og så er de også nemme at tørre af. Sørg for at vælge nogle farver, som passer ind i børneværelset og sammen med de farver, som du allerede har på værelset. På den måde får du en sammenhængende stil, som gør rummet cool.

Photo by Anastasiya Pavlova on Unsplash

«
»

Skriv et svar