Træning, Genopbygning & Trivsel

Træning, Genopbygning & Trivsel

Når kroppen skal i fokus, så kan der være behov for at inddrage nogle værktøjer. Det gælder når man skal have et sundere sind, men også når der er tale om en bedre fysisk af den ene eller den anden årsag, kan hjælperedskaber og andet være en god hjælp for at komme i det ønskede mål.

Styrk din krop både fysisk og psykisk med de rette hjælpemidler

Måske er det et nytårsforsæt du har lavet om at du ønsker en sundere krop og sind og måske er det noget helt andet der ligger til grund for at du nu er klar til at gøre noget for alvor ved det. Man siger jo at hvis man ikke er villig nok til at gøre noget ved et ”problem”, så er det ikke et stort nok problem. -Er du der hvor det er et stort nok problem, så kan du læse med videre her hvor du vil finde inspiration til den helt rigtige vej for dig.

Hvis det handler om at du har brug for at styrke dit sind, så er det selvfølgelig altid en god idé at gå efter en fysik der er passende for dig, men der er også andre ting der kan hjælpe til i dit arbejde med at styrke selve sindet. Vægtdyner eller som nogle også kalder det, tyngdedyner kan være med til at skabe den ro du har brug for når du skal finde din søvn.

Undgå søvnløse nætter med den rette vægtdyne over dig om natten

En vægtdyne kan ikke alene klare sindslidelser som depression og angst eller uro i kroppen der koster dig søvnløse nætter. Der er dog et bevis for at du får bedre og dybere søvn med den rette tyngdedyne over dig, så det sagtens give mening at starte her, hvis du er træt af at du ikke sover godt nok.

Inde på hjemmesiden Getaby.dk kan du finde vejen frem til mange flere hjælpeværktøjer til at få din krop i den psykiske og fysiske form som du ønsker. Der er alt lige fra træningsmaskiner og rollatorer til f.eks. vægtdynerne.

Når du skal finde den bedste vægtdyne til dig, er det ikke nødvendigvis den som virker bedst for din partner. Det er vigtigt at man hverken finder en dyne der vejer for meget eller for lidt. Hvis dynen vejer for meget, kan man opleve at man ikke kan bevæge sig under den og at vejrtrækningen bliver påvirket. En tommelfingerregel for en passende vægt på dynen er at man siger en tiendedel af din egen kropsvægt. Vejer du 65 kg, vil en dyne på 6,5 kg være god for dig.

«
»

Skriv et svar